Zorginstellingen

Diensten voor zorginstellingen

Als zorginstelling wilt u uw cliënten en medewerkers een prettige leef- en werkomgeving bieden. Dan is het belangrijk dat uw pand of gebouwencomplex er aantrekkelijk en goed onderhouden uitziet. High Quality Schilderwerken kan u volledig ontzorgen als het gaat om het opknappen of onderhouden van uw gebouw(en). Een team van ervaren vakmensen staat voor u klaar.


Wij geven u graag advies over materialen en kleuren voor het schilderwerk en stucwerk aan uw specifieke pand(en), met een luisterend oor voor uw wensen, ideeën en budget. Wij zijn volledig uitgerust voor grote projecten en ook bijkomende werkzaamheden zitten in ons dienstenpakket.


Een greep uit onze diensten

  • Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk
  • Stucwerk: bv. glad, spack, betonlook, gevelstucwerk
  • Afwerking van vloeren, wanden en plafonds
  • Houtrotreparatie (voorkomt ook houtworm en boktor)
  • Gevelreiniging
  • Kitwerk in keukens en sanitaire ruimtes
  • Beglazing met isolerend glas of enkel glas (binnen)


Heeft u nog andere diensten nodig? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.Onderhoud

Zit uw zorginstelling in een mooi nieuw gebouw of is uw oude pand zojuist grondig opgeknapt, dan is het zaak dit zo te houden. Met regelmatig onderhoud is uw gebouw aan de buitenzijde duurzaam beschermd tegen weersinvloeden en voorkomt u ook binnen onnodige schade en reparatiekosten. Bij High Quality Schilderwerken kiest u voor eenmalig of regulier onderhoud.


Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Voor elk pand of gebouwencomplex kunnen wij een onderhoudsplan op maat maken, inclusief de te gebruiken producten en kleuren. Met tussentijdse controles bekijken wij of (een deel van) het onderhoud eerder moet plaatsvinden of juist kan worden uitgesteld. Zo nodig passen wij het plan in overleg met u aan. Zo doen we alleen wat nodig is en alles op het juiste moment.


Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.