Woningcorporaties

Diensten voor woningcorporaties

Als woningcorporatie draagt u de zorg voor de staat van onderhoud van uw gebouwen, of het nu nieuwbouw of oudere panden betreft. High Quality Schilderwerken kan u daarbij vakkundig ondersteunen. Met een ervaren team van specialisten bieden wij een totaalpakket aan diensten op het gebied van schilderwerk, stucwerk en alle denkbare bijkomende werkzaamheden.


Met ons team kunnen wij ook grote projecten professioneel en efficiƫnt uitvoeren, zoals de afwerking van een nieuwbouwcomplex of het renoveren van oudere panden. In nauw overleg met u maken wij een plan dat past bij uw budget en een goede planning voor de realisering.


Een greep uit onze diensten

  • Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk
  • Stucwerk: bv. glad, spack, betonlook, gevelstucwerk
  • Afwerking van vloeren, wanden en plafonds
  • Houtrotreparatie (voorkomt ook houtworm en boktor)
  • Gevelreiniging
  • Kitwerk in keukens, badkamers en toiletten
  • Beglazing met isolerend glas


Heeft u nog andere diensten nodig? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.Onderhoud

Als een gebouw slecht onderhouden is, zijn huurders ook minder geneigd er netjes mee om te springen. Met regelmatig onderhoud blijft een nieuw of gerenoveerd pand of woningcomplex er verzorgd uitzien en voorkomt u onnodige schade en verval, wat ook prettig is voor de huurders. High Quality Schilderwerken heeft alle expertise in huis voor eenmalig of regulier onderhoud.


Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Voor elk pand of woningcomplex kunnen wij een onderhoudsplan op maat maken, inclusief de te gebruiken producten en kleuren. Tussentijds vinden regelmatig controles plaats. Als daarbij blijkt dat (een deel van) het onderhoud eerder moet plaatsvinden of juist kan worden uitgesteld, passen wij het plan in overleg met u aan. Wij doen alleen wat nodig is, op het juiste moment.


Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.