VvE's

Diensten voor VvE's (Verenigingen van Eigenaren)

Als VvE draagt u de zorg voor de toestand en het behoud van die delen van uw gebouw of gebouwencomplex die gezamenlijk eigendom zijn. Het is voor alle eigenaren prettig als het houtwerk van de buitenkant en trappenhuizen in goede staat is en als schilderwerk en stucwerk er goed uitzien. High quality Schilderwerken biedt daarvoor een uitgekiend dienstenpakket.


Met ons team van vakspecialisten kunnen wij grotere projecten professioneel en vlot uitvoeren, bijvoorbeeld als uw gebouw aan een flinke opknapbeurt toe is. Wij geven u graag advies, houden rekening met uw budget en voeren het werk altijd in goed overleg met de VvE uit.


Een greep uit onze diensten

  • Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk
  • Stucwerk: bv. glad, spack, betonlook, gevelstucwerk
  • Afwerking van vloeren, wanden en plafonds
  • Houtrotreparatie (voorkomt ook houtworm en boktor)
  • Gevelreiniging
  • Monteren van isolerend glas
  • Bijkomend kitwerk


Heeft u nog andere diensten nodig? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.Onderhoud

Op de lange duur is regelmatig onderhoud kostenbesparend, omdat er geen schade ontstaat door verwaarlozing van uw gebouw(en), zoals houtrot en schade door ongedierte, of onnodig grote gaten en scheuren in stucwerk. High quality Schilderwerken zorgt voor tijdige reparatie van kleine beschadigingen en goed onderhoud van het schilderwerk, eenmalig of regelmatig.


Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Voor elk pand of gebouwencomplex bieden wij een onderhoudsplan op maat, inclusief de te gebruiken producten en kleuren. Met tussentijdse controles bekijken we in overleg met de VvE of het plan moet worden bijgesteld (of iets misschien eerder of juist later moet gebeuren). Zo zorgen we ervoor dat uw gebouw duurzaam beschermd is en een verzorgde uitstraling houdt.


Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.