Particulieren

Diensten voor particulieren

Moet uw nieuwbouwwoning geschilderd worden of is het schilderwerk van uw oudere woning toe aan vernieuwing? Met een team van vakspecialisten biedt High Quality Schilderwerken een uitgebreid dienstenpakket voor particulieren, of het nu om het schilderen en/of stuken van een compleet woonhuis gaat, of om het repareren en schilderen van een rottend kozijn.


Er is een grote keuze aan materialen en technieken, dus vraag ons vooral naar de beste opties voor uw woning. Wij geven u graag advies, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen en uw budget. En natuurlijk staan wij garant voor vakwerk en een mooi eindresultaat.


Een greep uit onze diensten

  • Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk
  • Stucwerk: bv. glad, spack, betonlook, gevelstucwerk
  • Afwerking van vloeren, wanden en plafonds
  • Houtrotreparatie (voorkomt ook houtworm en boktor)
  • Gevelreiniging
  • Kitwerk in keuken, badkamer en toilet
  • Monteren van isolerend glas


Heeft u nog andere diensten nodig? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.Onderhoud

Is uw woning eenmaal tiptop in orde, dan wilt u dat natuurlijk zo houden, zodat uw houtwerk duurzaam beschermd is tegen weersinvloeden en uw huis er vanbinnen en vanbuiten altijd goed uitziet. Daarom biedt High Quality Schilderwerken regelmatig onderhoud aan. Kiest u voor eenmalig onderhoud, zonder vervolgplan? Ook dat doen we graag voor u.


Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Voor elke woning – nieuw of oud, groot of klein – kunnen wij een onderhoudsplan op maat maken, inclusief de te gebruiken producten en kleuren. Tussentijds komen we regelmatig controleren en overleggen we met u wat wel en niet nodig is (het plan wordt dan aangepast).


Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.