Bedrijven

Diensten voor bedrijven

Een verzorgde uitstraling van uw bedrijfsgebouw is belangrijk, of het nu een kantoor, restaurant of winkel is. Met goed onderhouden schilderwerk en stucwerk, zowel buiten als binnen, maakt uw pand (en dus uw bedrijf) een goede indruk op klanten of gasten en creëert u een prettige werksfeer voor uw personeel en uzelf. High Quality Schilderwerken helpt u daar graag mee.


Wij beschikken over een team van specialisten dat ook voor grote projecten al uw schilderwerk, stucwerk en bijkomende werkzaamheden kan uitvoeren, zowel voor nieuwbouw als voor de renovatie van een oud pand. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en budget.


Een greep uit onze diensten

  • Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk
  • Stucwerk: bv. glad, spack, betonlook, gevelstucwerk
  • Afwerking van vloeren, wanden en plafonds
  • Houtrotreparatie (voorkomt ook houtworm en boktor)
  • Gevelreiniging
  • Kitwerk in keukens en sanitaire ruimtes
  • Beglazing met isolerend glas of enkel glas (binnen)


Heeft u nog andere diensten nodig? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.Onderhoud

Zit uw bedrijf in een nieuw gebouw of is uw oude pand zojuist gerenoveerd, dan is goed én tijdig onderhoud van groot belang voor het behoud van uw pand. Voorkom onnodige schade en hoge reparatiekosten en laat het onderhoud over aan de vakman! High Quality Schilderwerken heeft alle expertise in huis om uw bedrijfspand duurzaam te beschermen en mooi te houden.


Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Voor elk bedrijfsgebouw of bedrijvencomplex kunnen wij een onderhoudsplan op maat maken, inclusief de te gebruiken producten en kleuren. Tussentijds controleren wij regelmatig of het plan moet worden bijgesteld, zodat het onderhoud altijd op het juiste moment plaatsvindt (niet eerder, maar ook niet later). Dat gebeurt altijd in overleg, zodat we samen het budget bewaken.


Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.